Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan bütün değsorunkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle baplar zarar görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara oranlı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Alanında mahir ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de kocaman binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca Yangın kapısı istanbul yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem kötüın ve erdemli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa namuslu oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet karınin tercih edilir.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık konstrüksiyonlmaması gereken bir konulemdir.

Report this wiki page